Brand Kållered

I nuläget finns det ingen prognos om hur länge vägen kommer vara. Det brann på måndagen kraftigt i en.


Flaggstangsslinga Led Flaggstang Ljusslinga Julbelysning

Det brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg.

. Förbi admin August 8 2022. Uppdaterad 8 augusti 2022. Hem Sverige Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd.

E6 har öppnat för trafik Uppdaterad I går 0950 Publicerad 2022-08-08 Bild 1 av 2 En kraftig brand utbröt i en industrilokal i Kållered i Mölndals. Branden är fullt utvecklad och räddningstjänsten är på plats med flera. Fullt utvecklad brand i husvagnsaffär i Kållered.

Det var vid kl. Brand i Kållered E6 stängdes av. Över 15 enheter från räddningstjänsten har larmats ut.

Kållered is a locality and a township situated in Mölndal Municipality Västra Götaland County Sweden with 7456 inhabitants in 2010. 20 enheter kämpade mot lågorna. Brinnande husvagnar i en butik nära vägen ledde till att trafiken på E6 i Kållered stoppades.

Det brinner kraftigt i en industrilokal i. En brand i en industribyggnad i Kållered pågår under måndagsmorgonen. Brand 8 augusti 2022 0913.

Branden i den industrilokal i Kållered som huserar en husvagnsbutik var mycket svårsläckt. Tidigt på måndagsmorgonen utbröt en brand i en industrilokal i Kållered söder om Göteborg. August 8 2022 0.

E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. Under kvällen var räddningstjänst. Geographically Kållered is mainly a dell surrounded by.

E6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered i Göteborg. Totalt har 15 enheter från räddningstjänsten larmats ut. Publicerad 8 augusti 2022.

Det säger räddningstjänstens insatsledare Per. Under morgonen utbröt en brand i en industrilokal i Kållered rapporterar Göteborgs-Posten. August 8 2022 0.

Brand i Kållered. 0600 - 8 aug 2022. Publicerad 8 aug 2022 kl 0827.

E6 är avstängd i norrgående riktning. Branden bröt ut vid 0540-tiden i en industrilokal i Kållered utanför Göteborg. Förbi admin August 8 2022.

Branden i Kållered är släckt - det meddelar Räddningstjänsten under tisdagsförmiddagen. Det brinner kraftigt i en industrilokal i Kållered i Mölndals kommun. Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken på E6 men nu har vägen öppnats upp i södergående riktning.

Branden i husvagnslager i Kållered. På grund av hög vattenomsättning förekommer brunt. Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan.

Polisen inväntar klartecken för att inleda sin tekniska undersökning av. Både E6an och Gamla riksvägen stängdes av. Vi jobbar för fullt men vi har ingen prognos för.

Hem Sverige Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan. Klockan 0540 larmades räddningstjänsten till branden på Gamla riksvägen i Kållered och cirka femton minuter senare var räddningstjänsten framme. Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd.


Pin Page

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel